Over Kywi

Hi! Mijn naam is Kyan Wies en in het begin van 2020 heb ik een design studio opgericht.

Kywi Agency is ontstaan uit een gebrek aan creativiteit om me heen en de liefde voor design. Ik zie veel bedrijven en freelancers die goed zijn in wat ze doen, maar dit niet goed laten zien aan de buitenwereld. De huisstijlen zijn rot, zoals ik het noem. Ooit hebben ze misschien gewerkt, maar het is nu echt tijd om te verversen. Wie wil er nu in een rotte wereld leven?

Foto van Kyan

Na 4 maanden in opleiding tot fysiotherapeut en een jaar zwoegen in de bouw, leefde ik wel in een rotte wereld. Ik had geen toekomstperspectief, maar wel wist ik precies wat mijn leven miste: creativiteit. Ik was in mijn jeugd veel aan het tekenen en maken, dus het werd tijd om dit weer op te pakken.

Ik koos voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design en werd verliefd op het ontwerpen van ervaringen, digitale omgevingen en visuele communicatie. Inmiddels kan ik mezelf Bachelor of Science noemen. 

Kyan tijdens de diploma-uitreiking

In 2020 kon ik niet meer wachten en heb ik in het derde jaar van mijn opleiding een eigen bedrijf opgezet.

De naam was al snel gekozen. Door de eerste twee letters van mijn voor- en achternaam te gebruiken, wordt het woord Kywi gevormd. Voeg daarbij een familie uit Nieuw-Zeeland (het vaderland van de kiwi vogel) en het verlangen toe om huisstijlen te "verversen" (wat dan weer een knipoog naar de vrucht is) en je hebt een sterke naam.

Kyan lachend in een trui van Kywi Agency

Ik houd veel van natuur en sport. 

Ik ben gek op het ontdekken van mooie gebieden. Op sportgebied houd ik me vooral bezig met atletiek, fitness en American football. 

Kyan rennend door een natuurgebied

Wil je weten hoe ik werk?