Werkwijze

Kywi Agency werkt in 6 stappen. Daar tussenin zit een hoop creativiteit, enthousiasme en koffie. Lees hieronder wat de stappen precies inhouden.

Kywi ontwerpcirkel

De eerste drie stappen voer ik altijd uit. Onderzoek is nodig, omdat er anders geen richting kan worden bepaald. Daarnaast staan ontwerpen met backup van data veel steviger dan ontwerpen die alleen maar "mooi" zijn. Hoe groot het onderzoek is, is afhankelijk van het project. 
De andere twee stappen zijn nodig, omdat creatieve uitingen anders simpelweg onmogelijk zijn.

1. Onderzoek

Created with Sketch.

Ik kom langs, maak een video-afspraak, of stuur een vragenlijst om je wensen te leren kennen. Ik formuleer vaak een hoofdvraag en probeer deze met verschillende onderzoeksmethoden te beantwoorden.

2. Concept

Created with Sketch.

Ik probeer zoveel mogelijk uit. Daarna combineer ik elementen en ontstaat er een perfect aansluitend concept.

3. Ontwerp

Created with Sketch.

Ik transformeer het concept in een geweldig ontwerp dat helemaal bij het bedrijf of bij jou past. Dit doe ik in kleine stappen, zodat ik zeer nauwkeurig werk. Dit is ook de stap waarin ik de meeste koffie drink, dus als je nog leuke koffietentjes kent: Let me know! 

De laatste drie stappen worden niet altijd uitgevoerd. Ze zijn bij grotere projecten echter onmisbaar. Deze drie stappen maken het verschil tussen een mooi ontwerp en een goed werkend ontwerp. Heb je vragen over het proces of ben je toe aan een nieuw design? Neem dan contact met me op!

4. Prototype

Created with Sketch.

Het ontwerp wordt in elkaar gezet en klaargemaakt voor de testfase. In de meeste gevallen betekent dit een klikbaar ontwerp.

5. Test

Created with Sketch.

Ik test het ontwerp met de doelgroep, gebruikers en/of stakeholders. Hierna wordt het ontwerp nog een laatste keer verbeterd.

6. Presentatie

Created with Sketch.

Nadat alle stappen zijn doorlopen, zal ik het product presenteren. Hierna kunnen we overgaan op eventuele vervolgstappen. Nadat jij helemaal tevreden bent, kun je genieten van een fris imago!

Benieuwd naar de prijzen?